Bujo – juni

Eftersom maj innehöll så många färger fick juni vara lite lugnare med ett par blåa toner och en röd som kontrast. Det är också ett ganska lätt och snabbt tema – moln och drakar – och det gick ovanligt snabbt att planera och utföra juni i bujon.

Månadens citat är från Visa vid vindens ängar och noterna längst ner är de faktiska noterna vilket jag är mycket nöjd med. Jag ångrar dock lite att jag gjorde en rosa sol på första sidan, jag borde ha hållit mig till blått och rött eller möjligen gjort en gul sol.

Jag är nöjd över att det röda inte fick ta alltför mycket plats. Det är trots allt samma färg som jag hade i temat för december och som fick representera jul. Men jag tycker att den passade bra för juni ändå.

Det känns som om det var ett tag sedan humörbarometern var ritad så här – senast var i mars och då orkade jag aldrig fylla i den – men det kändes rätt med draksvansen. Det tog mycket plats dock.

Det var i och för sig inte ett problem eftersom jag ju vill ha ett helt uppslag för månadsreflektionen.

Juni är en månad där hälften är jobb och andra hälften är sommarlov så det har fått leda till  att jag både har sidor för en vanlig vecka…

och extra många mötessidor…

…men också ett veckouppslag för en ledig vecka. Jag behöver inte så mycket plats när jag inte jobbar, bara några rader för att skriva upp tider jag behöver passa etc.

I slutet gjorde jag en citatsida för att markera att det faktiskt är sommarlov nu. Sommarlov!

Jag har faktiskt gjort en augustiöversikt längst bak i bujon, eftersom de sista jobbdagarna i juni krävde en lite djupare planering av augusti, och några sidor för husanteckningar och sommarplanering och i och med det visar det sig att jag bara har ett enda uppslag kvar i min 160 sidor tjocka bok. Det är ju väldigt väl planerat, måste jag säga. Nu är det dags att avsluta juni och fundera på nästa bullet journal och nästa bok. Spännande!