Stickningsmål 2020

Förra året avlade jag några nyårslöften gällande min stickning. Sex mål att uppnå under 2019. Jag lyckades uppnå tre. Ytterligare ett är en definitionsfråga och ett annat är en pågående process. Men mer om det en annan dag. Nu ligger fokus på 2020 och frågan är vad målen för i år är.

Jag tyckte att förra årets mål var ganska bra så jag fortsätter nog med något liknande i år. Alltså:

  • sticka något i restgarn,
  • sticka upp stashgarn för att skapa mer plats i stashen, framför allt i hyllorna för light fingering, fingering och sport,
  • våga sticka från de finare delarna av stashen,
  • sticka något med minihärvor, gradierande garn och/eller ett kit,
  • avsluta minst två projekt påbörjade 2019 eller tidigare och
  • sticka minst två saker till mig själv.

Det sista är lågt räknat eftersom jag inte lyckades uppnå målet att sticka tolv lite större projekt till mig själv under 2019 och jag tvivlar på att jag komma att göra det under 2020 heller och kanske inte på ett par år framöver. Det är okej, jag har väldigt många stickade plagg som det är och det känns bra även om jag bara skulle hinna med några få saker till mig själv. För nu.